Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Friss Hír[Farm]

Friss Hírek

Farm ha már rég óta Free Realms tag  vagy akkor kapsz egy farmot. Ott tudsz oda bemenni ahol a házadba is. 

A küldetéseket az ajtó közelében álló lénynél lehet felválalni.

1. Küldetés: - Gazolj! (gazolás)

 Ebben a küldetésben ki kell gazolni a kertet. Menj oda  a fűcsomóhoz és nyomd meg az x-et (ha kiírja hogy nyomd meg). A küldetésben 10 gazt kell kiszedni de ha az egészet kiszeded akkor nagyon szép lesz a kerted.

Tipp: ha mások farmján gazolsz akkor coint is kapsz érte

 

2. küldetés: -ültess egy növényt (vetés és fojamata)

Úgy tudsz ültetni növényt(ami a következő küldetésben van) hogy a rendes boltban megnyitod az a menüt hogy :  Farms. ott veszel egy négyzet alakú földet (100coin)  és a Farmodon a the plant mode-ra kattintva elhelyezed  valahova.  kattints rá(a  plant mode-bol kilépve) és amelyik növényt engedi azt ültesd el.  Kis idő múlva kikel. Amikor kikelt menj oda a kis viskóhoz, kattints rá és kattints az öntözőkannára. És akkor felveszed (jelzi a fejed fölött lévő öntözőkannak ikon) menj oda a kúthoz és kattints rá, ekkor megtölti a kannát. Menj oda a növényhez és öntözd meg. Várd meg míg teljesen meg nem érik a növényed és aztán arasd le(kattints rá).

Tipp: magot az SC boltban 100 SC-pontért tudsz vásárolni


3. küldetés: -cserélj és pörgess (játék, cserébe magot is tudsz pörgetni)

A 3. küldetésben a lény ad néhány dolgot. Menj oda a szekérhet és kattints rá. Ott két embert találsz. Amelyikből a 2/2 megvan arra kattints rá és csinálld meg azt a küldetést. Semmit sem kell csinálnod csak a növényeket kell neki odaadnod. Cserébe pénzt kapsz és még makot is tudsz pörgetni magadnak.

Tipp: ha mész freerealms világában találsz az út mentén palántákat, ha rákatintasz kapsz érte valamit, növényt. Azokat a növényeket abba a kis szerkezetbe tudod belerakni a farmodon, csak kattints rá.

 

Bella Kindlemusic és Layla Chillrumor

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.