Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Világok

Minden a világokról itt!

 

 

Nem ismered a világokat? Itt mindent megtudhatsz!

 

vilagok1.jpg

 

Világok: Chrouded glade, Showhill, Wuachug, Merry Vale, Seaside, Blackspore swamp, Briawood.

 

 

 

 

Jellemzők:

Chrouded Glade:

Ennek az ábrája a kristálygömb alján levelekkel. Itt mindenhol folyó van, én a természet világának hívom. Nagyon kellemes hangulatos nyugtató hatású légköre van.

Showhill:

Ennek az ábrája egy hegy tetején hóval borítva. Itt mindenhol hó és hegy van. Ez a havas világ. Harcos, szórakosztató de olykor jól ki is lehet kapcsolódni benne. Hiányzik a tél? Itt kiélvezheted még akkor is ha nyár van!

Wuachug:

Ennek két borral teli kancsó koccintása a jele. Itt mindenhol és mindíg party van, én csak a Party-k világának hívom. Jó bulikat lehet itt szervezni és ünneplős bulis lékkört teremt.

Merry Vale:

Ennek az ábrája egy napraforgó. Itt inkább a hétköznapi életet tudod élni de itt viszont sok a varázsló. Varázslatos, kalandos lékkört teremt a látogatók számára.

Seaside:

Ennek az ábrája egy hullám ami éppen kifelé sodor egy kagylót. Ez a strandok világa, itt mindenhol strand van. Pihenős és nyaras és fürdős hangulatot teremt mindenki számára. Hiányzik a nyár? Itt kiélvezheted a nyarat még akkor is ha tél van!

Blackspore Swamp:

Ennek az ábrája egy kiszáradt fa. Itt mindenhol mocsár, kiszáradt környék és vadállatokat találsz. Ez a hely félelmetes, rettegős és kalandos hangulatot lop a látogatók szívébe.

Briarwood:

Ennek az ábrája egy tüskés futónövény. Itt minden elhagyatott pókhállós, kevés ember található errefelé szertintem a szörnyek szállták meg még a kezdetekben. Ez a hely rejtélyes, kalandos hangulatot teremt mindenki számára.

 

vilagok2.jpg

Layla Chillrumor és Bella Kindlemusic

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

(Rebi :), 2010.11.05 12:02)

Ász ez azoldal nem?

Re: Jó

(Layla Chillrumor, 2010.11.06 18:24)

Köszi Rebi ;)